Dubbel E:

  • Trainingsacteurs, Co-trainers, Trainer-Acteurs,

  • Opleiding en workshops voor alles rondom trainingsacteren

  • Uitvoering en ontwikkeling van interactieve acteerwerkvormen en leerervaringen

who wants to role-play

Effectief omgaan met werknemers, collega's,  (lastige of geëmotioneerde) klanten, een slechtnieuwsgesprek voeren, strategische gespreksvoering....Ieder gesprek vraagt om een andere benadering. Soms moet hierbij een theorie meegenomen worden, een methodiek, of bedrijfscultuur en vakinhoud. Het oefenen van al deze benaderingen brengt effectieve communicatie in welke vorm dan ook dichterbij. 

Dubbel E Acteerservice brengt de praktijk naar uw trainingslocatie. Zowel met ervaren trainingsacteurs, co-trainers als trainer-acteurs die uitblinken in uitdagende rollenspelen en andere succesvolle werkvormen. Maar ook met  het ontwikkelen van uw interactieve leerwensen,  ook in digitale vorm, en het gefundeerd adviseren hierin.

Al ruim 30 jaar zijn wij ervaren in het ontwikkelen van het vak van trainingsacteren. Door onze schat aan ervaring, expertise en de inzet van onze professionele medewerkers kunnen wij een breed scala bieden aan hoogwaardige opleidingen, workshops en cursussen over alles rondom trainingsacteren. Dit aanbod is gericht op het professionaliseren van trainingsacteurs op diverse niveaus,  het scholen in trainingsacteervaardigheden van overige communicatieprofessionals zoals trainers, coaches, begeleiders, docenten etc, maar maar ook voor geïnteresseerden is aanbod. 

Dubbel E: realistisch, deskundig, prikkelend en inspirerend.