Dubbel E Acteerservice:Oefening, productontwikkeling, scholing

  • Dubbel E Acteerservice brengt al ruim 30 jaar beroepspraktijk naar trainingslocaties.
    Zodat deze praktijk geoefend kan worden via ervarend leren met trainingsacteurs, co-trainers of trainer-acteurs. Al deze medewerkers zijn professionals die meerwaarde bieden in uitdagende rollenspelen en andere succesvolle werkvormen.

  • Eveneens verzorgt Dubbel E al geruime tijd succesvolle opleidingen en workshops rondom alles wat met trainingsacteren te maken heeft. Niet alleen voor (trainings)acteurs, maar ook voor trainers, docenten en andere communicatieprofessionals die baat kunnen hebben om de basale vormen van trainingsacteren te leren. Maar er is ook aanbod voor geïnteresseerden. Deze scholing is er op diverse niveaus, voor ieder wat wils, en wordt altijd gegeven door ervaren docenten die boven de stof staan.

  • Dubbel E ontwikkelt ook producten en werkvormen voor interactieve leerwensen,  ook in digitale vorm.


Effectieve communicatie dichterbij

Het effectief omgaan met werknemers, collega's,  (lastige of geëmotioneerde) klanten, een slechtnieuwsgesprek voeren, strategische gespreksvoering, de-briefing of onderhandelen....Ieder gesprek vraagt om een andere benadering. Soms moet hierbij een theorie meegenomen worden, een methodiek, bedrijfscultuur en/of vakinhoud. Onze trainings-, trainer-acteurs en co-trainers brengen op ieder niveau de meerwaarde van leren-door-doen. Goed voorbereid, in overleg, en natuurlijk nabesproken op tevredenheid.


Dubbel E: realistisch, deskundig, inspirerend, betrouwbaar.