Introductieworkshop Voice Dialogue ter professionalisering van Trainingsacteurs

 

Bus-vol-ikken-300x236.png

 

 

Docent

Karien Pittie

Karien Pittie www.pittiecommunicatie.nl werkt sinds 1984 als trainer/coach  en is al ruim 13 jaar ervaren en deskundig in de materie van Voice Dialogue. Met enthousiasme  past zij deze coachingsmethode op diverse manieren in haar werk als trainster en coach toe, ook als  zij samenwerkt  met een trainingsacteur. Overtuigd geraakt van de meerwaarde van Voice Dialogue voor zowel trainer als trainingsacteur geeft ze graag via deze workshop haar kennis en ervaring door.

 

Duur

4 uur

 

Doelgroep

Trainingsacteurs die geïnteresseerd zijn in Voice Dialogue en die willen ervaren hoe deze methode ondersteunend en verhelderend is bij hun spelkeuzes,  spelkwaliteit en feedback  aan deelnemers bij een rollenspelsimulatie.

 

Inhoud

In de Voice Dialogue-methode  word je uitgenodigd op een andere manier naar jezelf te kijken en jezelf te beschouwen als een persoon die niet uit één, maar uit een heleboel ikken (kanten) bestaat. Die ikken houden er verschillende gewoonten op na en hebben andere gevoelens en gedachten. Voice Dialogue is een krachtige, effectieve en speelse methode,  herkenbaar en niet- oordelend. Trainingsacteurs leren energetisch de diverse “ikken” binnen zichzelf en anderen te herkennen en daar in de dynamiek van het rollenspel effectief op in te spelen.

Aan de hand van persoonlijke en interactieve oefeningen en rollenspelsimulaties maak je in deze workshop  kennis  met het principe en de kracht van Voice Dialogue. Je krijgt ideeën hoe je het als trainingsacteur in je praktijk toe kunt passen. 

 

Locatie

Deze workshop wordt gegeven op 2 locaties:

Willem Beukelsstraat 32, 1097 CT Amsterdam

of

Gerst 6, 6581 RD Malden (ten zuiden van Nijmegen)

 

Data

2019:

locatie  Amsterdam in overleg

locatie Malden in overleg

 

Kosten:

€ 150,- p.p. BTW vrij

LET OP: Als je je met iemand anders aanmeldt, is het €  135,- p.p.  BTW 

 

Interesse / Vragen / Inschrijven?

Bel of mail: Dubbel E Acteerservice BV | 020 488 49 17 |  ee@acteerservice.nl

Willem Beukelsstraat 32 | 1097 CT | Amsterdam