weg.jpg

Kwaliteitsgarantie: alleen Echte trainingsacteurs.

Voor Dubbel E Acteerservice is het vanzelfsprekend dat we uitsluitend werken met professionals die een theateropleiding hebben voltooid. Bovendien zijn de acteurs met wie wij werken eveneens ruim ervaren als trainingsacteur binnen diverse beroepsgroepen, of hebben zij een opleiding gevolgd voor trainingsacteur. Trainingsacteren zien wij als een vak, als veel meer dan "spelen-en-reageren" alleen. Gezien onze kwaliteitseisen stellen wij daarom  dat wij uitsluitend  werken met Echte Trainingsacteurs.

We  bieden  al onze trainingsacteurs en co-trainers interne scholing en individuele coaching aan, zodat ze geschoold zijn en blijven  in specifieke en actuele trainingswerkzaamheden. Hieronder valt ook bijscholing op nieuwe communicatietheorieën, werkwijzen en speelstijlen.


Zó garanderen wij kwaliteit

  • Dubbel E Acteerservice is medeoprichter en lid van de BOACT, de brancheorganisatie voor acteerbureaus.
  • Dubbel E Acteerservice werkt met zelfstandige acteurs. Als wij zelfstandigen inzetten, garanderen wij u dat u als opdrachtgever niet wordt geconfronteerd met arbeidsrechtelijke consequenties.
  • Onze Opleiding Trainingsacteurs is gecertificeerd door Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland. (CPION)
  • Dubbel E Acteerservice is transparant in haar prijsbepaling door haar modulaire opbouw van offertes.
  • Dubbel E Acteerservice beschikt over een beschermde site met foto's van acteurs met wie ze werkt:  www.acteursinblik.nl , uitsluitend voor opdrachtgevers.
  • In geval van klachten: klik hier voor de klachtenprocedure.

Identificatie

Dubbel E voldoet aan alle wettelijke administratieve verplichtingen. Wij bewaren kopieën van paspoort en/of andere identiteitsbewijzen van alle acteurs die wij inzetten.


Meer informatie

Wilt u meer weten over onze kwaliteitsgarantie, of hebt u financiële en juridische vragen over Dubbel E? Neem gerust contact op.