weg.jpg

Kwaliteitsgarantie:

Alleen ECHTE trainingsacteurs

Dubbel E Acteerservice werkt uitsluitend met professionals die een erkende theateropleiding hebben voltooid. Bovendien zijn de acteurs met wie wij werken eveneens ruim ervaren als trainingsacteur binnen diverse beroepsgroepen, of hebben zij een opleiding gevolgd voor trainingsacteur. Trainingsacteren zien wij als een vak, als veel meer dan "spelen-en-reageren" alleen. Gezien onze kwaliteitseisen stellen wij daarom  dat wij uitsluitend  werken met Echte Trainingsacteurs.

Al onze trainingsacteurs, trainER-acteurs en co-trainers bieden we interne scholing en individuele coaching aan, zodat ze optimaal aansluiten bij wat er actueel wordt gevraagd aan vaardigheid en kennis binnen trainingswerkzaamheden.


Zó garanderen wij kwaliteit

  • Dubbel E Acteerservice is medeoprichter en lid van de BOACT, de brancheorganisatie voor acteerbureaus.

  • Onze Opleiding Trainingsacteurs is gecertificeerd door Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland: CPION.

  • Dubbel E Acteerservice werkt met zelfstandige acteurs. Als wij zelfstandigen inzetten, garanderen wij u dat u als opdrachtgever niet wordt geconfronteerd met arbeidsrechtelijke consequenties.

  • Dubbel E Acteerservice is transparant in haar prijsbepaling door haar modulaire opbouw van offertes.

  • Dubbel E Acteerservice beschikt over een beschermde site met foto's van acteurs met wie ze werkt: www.acteursinblik.nl , uitsluitend voor opdrachtgevers.

  • In geval van klachten, kijk op onze klachtenprocedure

Identificatie

Dubbel E voldoet aan alle wettelijke administratieve verplichtingen. Wij bewaren kopieën van paspoort en/of andere identiteitsbewijzen van alle acteurs die wij inzetten.


Meer informatie

Wilt u meer weten over onze kwaliteitsgarantie, of hebt u financiële en juridische vragen over Dubbel E? Neem gerust contact op.