Ontwikkeling en advies: Dubbel E en Edu-Act

Dubbel E Acteerservice levert niet alleen trainingsacteurs, trainer-acteurs, co-trainers, producten op maat en werkvormen. Wij ontwikkelen ook interactieve trainingen en leertrajecten en adviseren over interactieve bijdragen. 

Allereerst formuleren we samen met u heldere doelen en inventariseren we uw wensen. Hierdoor krijgen wij een duidelijk beeld van wat er nodig is om het juiste product te ontwikkelen of het meest passende advies te geven. Vervolgens kiezen we de meest geschikte impactdeskundige, afhankelijk van uw vraag. Deze impactdeskundige wordt uw vaste contactpersoon, die u van begin tot eind meeneemt in het tot stand brengen van het gewenste product.
Wij leveren maatwerk dat passend aansluit bij de relevante aspecten van uw bedrijfscultuur.


Naast advisering over werkvormen, richten we ons ook over hoe een bestaande training interactiever kan worden, en hoe u dat eventueel zelf kunt uitvoeren. Maar ook over wanneer het effectief is een acteur in te zetten. Staat het resultaat nog  in verhouding tot de kosten? Zijn er mogelijk effectievere alternatieven – óók als u die niet via ons bedrijf  kunt krijgen?

Wij doen dit hoofdzakelijk vanuit  onze werkmaatschappij  Edu-Act. Edu-Act is in de loop der jaren voortgekomen uit Dubbel E Acteerservice, beide bedrijven staan onder leiding van hetzelfde team op dezelfde locatie. Bij  Edu-Act ligt het accent echter meer op kennisoverdracht voor professionals en geïnteresseerden en het ontwikkelen van interactieve acteerleervormen. Bovendien maakt Edu-Act veelvuldig gebruik van expertise en inspiratie van samenwerkingspartners.  Wilt u meer weten, dan surft u naar:  www.edu-act.nl .