Ontwikkeling en advies: Dubbel E en Edu-Act

Dubbel E Acteerservice levert niet alleen trainingsacteurs, trainer-acteurs, co-trainers, werkvormen en scholing. Wij ontwikkelen ook interactieve trainingen en adviseren over interactieve bijdragen. Wij doen dit hoofdzakelijk vanuit  onze zusterorganisatie  Edu-Act.
Edu-Act is in de loop der jaren voortgekomen uit Dubbel E Acteerservice, beide bedrijven staan onder leiding van hetzelfde team op dezelfde locatie.

U kunt kiezen uit ontwikkeling vanaf nul: U heeft wensen, wij ontwikkelen in overleg met u het totale, interactieve product.
Ook kunt u kiezen voor ontwikkeling van een product dat voor een deel al klaar ligt; Ontwikkeling vanuit Trainingsprofielen. Dit is voordeliger en sneller.

Allereerst formuleren we samen met u heldere doelen en inventariseren we uw wensen. Hierdoor krijgen wij een duidelijk beeld van wat er nodig is om het juiste product te ontwikkelen of het meest passende advies te geven. Vervolgens kiezen we de meest geschikte impactdeskundige, afhankelijk van uw vraag. Deze impactdeskundige wordt uw vaste contactpersoon, die u van begin tot eind meeneemt in het tot stand brengen van het gewenste product.
Wij leveren maatwerk dat passend aansluit bij de relevante aspecten van uw bedrijfscultuur.
Wilt u meer weten: