Onze aanpak: op maat, persoonlijk, deskundig

Altijd op maat

Elke training is uniek. Elke opdrachtgever ook. Dubbel E Acteerservice levert daarom altijd maatwerk. U kunt rekenen op een persoonlijke benadering: wij denken met u mee en leveren passende acteurs,  geloofwaardige rollen, scènes, games, workshops, leertrajecten, altijd toegespitst op uw wensen.
Wat betreft ons aanbod aan Scholing is er uitgebreide keuze op onze website, ingedeeld naar doelgroep en niveau. Uiteraard kunnen we herin ook adviseren.
 

Uitgebreid acteursbestand 

Dubbel E Acteerservice werkt met een uitgebreid bestand van trainingsacteurs, co-trainers en trainer-acteurs – inzetbaar op verschillende momenten, voor verschillende doelen en met verschillende gradaties van verantwoordelijkheid. Of u nu een basic trainingsacteur zoekt, een inhoudelijk sparringpartner op academisch niveau of een acteur en trainer in één: wij adviseren in overleg welke acteur voor welke opdracht het meest geschikt is. U formuleert uw opdracht, Dubbel E doet de rest.
Onze scholing sluit zo nauwkeurig mogelijk aan bij wat de markt vraagt van trainingsacteurs naast dat de basisvaardigheden en specialisaties altijd “op de kaart” zullen staan.

 
Leerervaringen direct toepasbaar in de praktijk

Dubbel E Acteerservice verdiept, vergroot en versnelt de effecten van trainingen. Onze expertise in het uitvoeren en ontwikkelen van interactieve werkvormen garandeert een leerervaring met impact. Een leerervaring die dynamisch, persoonlijk, op maat en inspirerend is – en bovendien direct toepasbaar in de praktijk. We verbeteren het functioneren van de cursist, maken zijn gedrag effectiever en stellen hem daardoor in staat succesvol(ler) te handelen.
 

Gedegen kennis van trainings- en gespreksmethodieken

Bij Dubbel E zijn we niet alleen specialisten in het acteursvak. Onze medewerkers hebben gedegen achtergrondkennis van didactiek en specifieke trainings- en gespreksmethodieken. In ons bestaan hebben we ruime ervaring opgebouwd met assessment- en developmentcenters, competentiemanagement, NLP, RET, DISC, T.A.,LIFO, STAR, Whole Brain, Insights Discovery, de Roos van Leary, CAR, Benaderingsmethodiekenen, Verhoormethodieken en HR- instrumenten als Reflector Big Five Personality, Connector Big Five Personality, Career Scan, Connector C en Reflector 360 e.a.

 

Transparante kostenstructuur

Dubbel E zorgt er altijd voor dat u niet méér krijgt dan u eigenlijk nodig hebt. Wij hanteren gradaties in de ‘zwaarte’ van onze acteurs en co-trainers. Samen met u definiëren we de opdracht, en we selecteren voor u een acteur of co-trainer die aansluit bij uw wensen en eisen. Door deze aanpak is niet alleen uw opdracht helder, maar is ook onze kostenstructuur transparant. Waarvoor u als opdrachtgever betaalt, is aanwijsbaar en toetsbaar. Oók bij de evaluaties.
 

Vast aanspreekpunt

U krijgt bij Dubbel E altijd te maken met één vaste contactpersoon. Dat is wel zo helder.

hert.jpg