Echte Trainingsacteurs

Dubbel E Acteerservice heeft een groot en divers aanbod van Echte Trainingsacteurs.


Wat zijn voor Dubbel E Echte trainingsacteurs? 

Echte trainingsacteurs hebben een theater- of dramaopleiding op HBO-niveau gevolgd  e/o hebben een relevante opleiding Trainingsacteren gevolgd in combinatie met langdurige, relevante werkervaring. Echte trainingsacteurs hebben gelijktijdig op zowel  inhouds-, betrekkings- en procesniveau het over- en inzicht  in wat er tijdens een rollenspel gebeurt. Hiernaast zijn ze in staat het leerproces per cursist  extra te bekrachtigen door met didactisch inzicht toegespitst,  interactief en prikkelend tegenspel en feedback te bieden. Hiermee maken onze trainingsacteurs zichzelf tot optimaal leerinstrument en onderscheiden zij zich in hoge mate tov "spelers die reageren".  De feedback aan de cursist wordt  verwoord zodat deze begrijpelijk is, met oog voor de cursist en bovendien gelinked aan de beoogde leerdoelstelling, methodiek of communicatietheorie. Tijdens een rollenspel kunnen trainingsacteurs schakelen naar andere niveaus als de interactie hierom vraagt. Tevens beschikken zij over kennis en kunde in het interactief spelen met cursisten van diverse achtergronden, denk- en werkniveaus. Echte trainingsacteurs zijn ervaren binnen verschillende trainingsstijlen en interactieve theaterwerkvormen, hebben kennis  van diverse gespreksmodellen en communicatietheorieën, en kunnen deze op maat vervlechten binnen hun spel en feedback. Verder beschikken zij over het vermogen om de wensen van een trainer te vertalen in het bieden van een optimale, interactieve leerervaring, zowel binnen spel en feedback.


Uw vraag:

U kunt natuurlijk bij ons altijd vragen om “een trainingsacteur”. Wij vragen door en dat komt altijd goed.

Toch zijn er diverse typen trainingsacteurs. Meer weten? Klik hieronder op de knop. Misschien brengt het u op ideeën en/of maakt dit uw vraag specifieker.


Zoekt u een acteur en trainer in één? Deze trainER-acteur:

- speelt en geeft feedback
- geeft theorie
- begeleidt zelfstandig de groep
- is eindverantwoordelijk voor het resultaat

Zo zijn er ook Co-trainers: acteurs die zelfstandig met een groep kunnen werken maar met minder verantwoordelijkheden dan de trainER-acteur.
Voor meer informatie, klik op:


Er zijn veel stijlen en vormen waarbinnen onze acteurs in te zetten zijn. Voor ideeën , klik op:


Zoekt u soms een gunstig geprijsde acteur voor de meer eenvoudige opdrachten? Vraag dan bij ons naar de Basic Acteur.


 

Tip | U kunt de acteurs van Dubbel E Acteerservice niet alleen inhuren voor trainingen maar ook voor andere werkgerelateerde situaties zoals:

  • assessments I organisatieverandering I evenementen I digitale leerwegproducten I foto-opdrachten